Over ons

Het bedrijf

Welkom bij Schoenmakers Interieurbouw! Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerkmeubels en interieurbouw. Of het nou gaat om een volledige keuken of een nieuwe boekenkast, wij pakken zowel grote als kleine projecten aan. Als je nog niet zeker weet wat je wil, is dat ook geen probleem. Wij gaan graag met je in overleg om de mogelijkheden door te nemen. Bij ons is bijna alles mogelijk!

Opgericht in 2008 door Eef Schoenmakers zijn wij inmiddels gegroeid tot een bedrijf van drie man. De afgelopen jaren hebben wij samen veel werkervaring opgedaan, dat ervoor heeft gezorgd dat we een bedrijf zijn dat goed is ingespeeld op zowel elkaar als op wat de klant wil. We hebben een eigen machinepark en werkplaats, waarmee we zelf alle stappen van het proces kunnen overzien. Bij het ontwerp werken we samen met verschillende architecten, maar we kunnen ook een ontwerp maken aan de hand van een door de klant zelfgemaakte tekening of schets. Dat maakt maatwerk nou echt persoonlijk!

Up-to-date machine park

Ook hebben wij een eigen machinepark dat volledig up-to-date is. Onderhoud en keuringen houden wij zorgvuldig bij, zodat we altijd weten dat de machines in goede staat verkeren. Dat helpt ons om zo precies als mogelijk te kunnen werken en zorgt ervoor dat niet alleen onze producten, maar ook de machines waarmee wij ze maken van de beste kwaliteit zijn.

Wil je dat wij gauw voor je aan de slag gaan? Neem dan meteen contact met ons op!