Maatwerkmeubels

Maatwerkmeubels

Naast keukens en kasten maken wij ook allerlei andere meubels op maat. Steeds meer mensen verkiezen tegenwoordig een uniek meubel boven een meubel dat aan de lopende band is gefabriceerd. Meubels op maat zijn persoonlijker, voegen karakter toe aan je inrichting en bieden je de kans om een meubel te laten maken dat écht precies bij jouw wensen past. Uiteindelijk haal je daar meer plezier uit dan wanneer je een meubel aanschaft waarvan er dertien in een dozijn zijn.

Bij Schoenmakers Interieurbouw denken we graag met je mee of zetten we zelfs een door jou gemaakte tekening om in het ideale meubel! Enkele voorbeelden van onze maatwerkmeubels zijn:

  • salontafels;
  • eettafels;
  • badmeubels;
  • bureaus;
  • boekenkasten.

 

Er is bij ons heel veel mogelijk. Mocht jouw droommeubel hier dus niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Heeft uw nog vragen over interieurbouw?
Neem contact met ons op

Over ons

Welkom bij Schoenmakers Interieurbouw! Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerkmeubels en interieurbouw. Of het nou gaat om een volledige keuken of een nieuwe boekenkast, wij pakken zowel grote als kleine projecten aan. Als je nog niet zeker weet wat je wil, is dat ook geen probleem. Wij gaan graag met je in overleg om de mogelijkheden door te nemen. Bij ons is bijna alles mogelijk!

Opgericht in 2008 door Eef Schoenmakers zijn wij inmiddels gegroeid tot een bedrijf van drie man. De afgelopen jaren hebben wij samen veel werkervaring opgedaan, dat ervoor heeft gezorgd dat we een bedrijf zijn dat goed is ingespeeld op zowel elkaar als op wat de klant wil. We hebben een eigen machinepark en werkplaats, waarmee we zelf alle stappen van het proces kunnen overzien. Bij het ontwerp werken we samen met verschillende architecten, maar we kunnen ook een ontwerp maken aan de hand van een door de klant zelfgemaakte tekening of schets. Dat maakt maatwerk nou echt persoonlijk!