Keukens

Keukens

Keukens op maat zijn misschien wel hét meest populaire voorbeeld van interieurbouw op maat. De keuken is immers één van de ruimtes waar je thuis de meeste tijd doorbrengt. Het is een ruimte waar gezinsleden samenkomen, waar wordt gewerkt en gekookt. Een ruimte waar je dus het meeste plezier uithaalt wanneer deze precies voldoet aan jouw wensen. Hoe fijn is het wanneer elk kastje, oppervlak en apparaat is ingericht zoals jij het wil?

Bij Schoenmakers Interieurbouw gaan wij graag voor je aan de slag wanneer je een keuken op maat wil. Samen gaan we een ontwerp maken dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Om het beste uit de ruimte te halen en om te kijken hoe de keuken het beste tot zijn recht komt. Je kunt hierbij alles zelf bepalen. Van het kleurpalet en de functies tot aan de afwerking aan toe! We nemen hier de nodige tijd en aandacht voor, zodat je zeker weet dat je straks kunt genieten van de perfecte keuken.

Heeft uw nog vragen over interieurbouw?
Neem contact met ons op

Over ons

Welkom bij Schoenmakers Interieurbouw! Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerkmeubels en interieurbouw. Of het nou gaat om een volledige keuken of een nieuwe boekenkast, wij pakken zowel grote als kleine projecten aan. Als je nog niet zeker weet wat je wil, is dat ook geen probleem. Wij gaan graag met je in overleg om de mogelijkheden door te nemen. Bij ons is bijna alles mogelijk!

Opgericht in 2008 door Eef Schoenmakers zijn wij inmiddels gegroeid tot een bedrijf van drie man. De afgelopen jaren hebben wij samen veel werkervaring opgedaan, dat ervoor heeft gezorgd dat we een bedrijf zijn dat goed is ingespeeld op zowel elkaar als op wat de klant wil. We hebben een eigen machinepark en werkplaats, waarmee we zelf alle stappen van het proces kunnen overzien. Bij het ontwerp werken we samen met verschillende architecten, maar we kunnen ook een ontwerp maken aan de hand van een door de klant zelfgemaakte tekening of schets. Dat maakt maatwerk nou echt persoonlijk!