Inloopkasten

Inloopkasten

Ook inloopkasten zijn een voorbeeld van interieur dat wij op maat kunnen maken. Heb je meer plek nodig voor je kleding of wilde je die kleine kamer altijd al eens omtoveren tot een mooie nieuwe ruimte? Een inloopkast op maat is een perfect oplossing. Wij zorgen ervoor dat de kast volledig wordt gevormd naar de ruimte waar je deze in wil plaatsen.

Heeft uw nog vragen over interieurbouw?
Neem contact met ons op

Over ons

Welkom bij Schoenmakers Interieurbouw! Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerkmeubels en interieurbouw. Of het nou gaat om een volledige keuken of een nieuwe boekenkast, wij pakken zowel grote als kleine projecten aan. Als je nog niet zeker weet wat je wil, is dat ook geen probleem. Wij gaan graag met je in overleg om de mogelijkheden door te nemen. Bij ons is bijna alles mogelijk!

Opgericht in 2008 door Eef Schoenmakers zijn wij inmiddels gegroeid tot een bedrijf van drie man. De afgelopen jaren hebben wij samen veel werkervaring opgedaan, dat ervoor heeft gezorgd dat we een bedrijf zijn dat goed is ingespeeld op zowel elkaar als op wat de klant wil. We hebben een eigen machinepark en werkplaats, waarmee we zelf alle stappen van het proces kunnen overzien. Bij het ontwerp werken we samen met verschillende architecten, maar we kunnen ook een ontwerp maken aan de hand van een door de klant zelfgemaakte tekening of schets. Dat maakt maatwerk nou echt persoonlijk!